Alla inlägg den 3 september 2013

Av Annika Skoog - 3 september 2013 21:17

Är det så? Jag läste en ledarsida i en av bilagorna till en av kvällstidningarna häromdagen, där denna människan skrev att sånt förlegat som att skriva dagbok håller vi ju inte på med längre........Nu har vi ju bloggar, FB, Instagram, Twitter med mera och hålla oss uppdaterade på. Men snälla nån att blogga(som alla människor kan läsa), eller att skriva dagbok för egen del att sätta ord på sina känslor att skriva om det där innersta som man inte vågar säga till någon, utom kanske bästa vännen/partner är väl för sjutton inte samma sak. Jag har skrivit dagbok sedan jag var i 12 årsåldern, fick nog min första när jag var 8-9 år och då skrev jag bara någon gång att någon kille var söt, och den hästen är den bästa i hela världen.......typ. Men regelbundet skrivande har jag hållt på med i då, hm 31 år. Jag tycker ju då att det ena utesluter inte det andra, bara för jag  bloggar, så ska jag inte skriva dagbok, det som jag skriver om i dagboken, det står bara där. Vissa saker står dock på båda ställena, dagboken är och har varit min räddning många gånger där jag skriver av mig, sätter ord på det jag känner om jag är är arg, ledsen, kär, glad osv.....Det vill ju jag att ingen annan ska läsa, medans bloggen vill jag ju att andra ska läsa, lämna en kommentar, känna något då de läser, gilla, eller inte gilla det är naturligvis helt frivilligt. Men dagbok är privat, det är ingenting som ligger ute på internet.....


När jag ändå är i farten med åsikter,  blir jag irriterad på falska människor. De som säger en sak men menar en annan, eller de som man inte får ett svar av, hur svårt kan det vara, de som behandlar vissa människor som skit och nonchalerar och inte bryr sig..........De som kan vara mot andra människor helt tillgjorda och säger helt överdivet kärvänliga saker, medan mot vissa knappt säger hej, frågar aldrig, bryr sig inte, sådana människor ger jag inte fem öre för och det finns en del sådana har jag märkt, morr för dem........Så nu har jag kräkt av mig lite.


Föräldramöte i går, traditionellt infomöte och alltid kul att få insikt i lite av vad barnen gör i skolan. Lite undran om läxor, veckans planering som hade frågor om och vi är nog på det klara med hur det är upplagt.


Ha det gott!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards