Alla inlägg den 17 maj 2013

Av Annika Skoog - 17 maj 2013 20:08

En hektisk vecka, full fart, mycket barn i förskolan(inga sjuka eller lediga), vattenläckan på ena avd. på detta och vi får inte vara på avd. där vattenläckan är........Det blir ju rörigt, halva barngruppen får äta på annan avd, den andra avd. får äta ute(vi har uteverksamhet, de är vana vid att äta ute), men ha en pedagogisk verksamhet i detta är inte lätt. Vi fick börja att använda avdelningen litegrand i veckan och flytta över barnens ytterkläder (alltid ngt).


Ridskolan i vanlig ordning i måndags, nästa vecka är det temavecka där man får gå och titta på olika saker inom ridning och hästar(dressyr, hoppning, skötsel, körning etc). Det tycker jag med ska bli kul, nostalgi, nostalgi.......


Ledig eftermiddag i tisdags, på kvällen körövning i Öja kyrka inför vår folkmusikmässa. Det gick sådär, som vanligt på ett genrep.......Vårt acapellasolo från läktaren lät bra men vi sjönk rent tonmässigt, jaja det brukar bli bra.


Lovisas klass var på bondgårdsbesök i onsdags, lite extra dricka/fika/frukt skulle med där. De var nöjda med besöket och det hade varit en härlig dag. Kvällen var jag på APT........Sedan direkt till Idrottsplatsen för barnen sprang Kalvinknatet, tradition sedan några år. De kämpade på bra båda två, trots att Lovisa fick håll efter första rundan så gav hon inte upp.......


Torsdag, härligt sommarväder med 22-23 grader. Ute hela dagen, gott man känner att solen tar. Direkt hem efter avslutad arbetsdag, snabbdusch och sedan destination Öja kyrka. Folkmusikmässan "I Välsignan & Fröjd" med musik av Alf Hambe. Vi var alla församlingens körer, vi, dvs. Stora Köpinges Sångensable, Himlaton, Dagkören. Nästan lika fullsatt kyrka som när vi sjöng för en månad sedan, kul när det kommer folk. Det gick kanon, vårt acapella gick jättebra, vi sjönk inte utan höll tonen. Exra kul när en dam ur en av de andra körerna kom fram och sa: "Jag måste beröma er, ni är inte många men ni är så duktiga och säkra, höll tonen perfekt och när ni gick in i stämmorna då fick jag gåshud"

Då blir man extra glad, speciellt när någon kommer fram och talar om det med. Sedan fick jag prova på något nytt.........När det är mässa så är det nattvard..... Fullsatt kyrka=Det tar tid. Det var två nattvardsstationer, prästen hade en tillsammans med Paula. Jag och en kyrkvärd hade en station, så nu har jag delat ut Kristi Blod med.........Ja det gick bra!


Nu är denna veckan över, tacos i magen och en öl, så gott. Duschen nästan och sedan får det nog bli TV, och ZZZZzzzzzz.


Lovisa ska sjunga med Skapa & Sjung kören på söndag, liten avslutning. Annars inget planerat denna pingsthelg, inget bröllop ska vi gå på heller :)


Trevlig Helg!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards