Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Annika Skoog - 12 maj 2013 21:16

Tack vare reklam på fb, men det verkar inte som det kommer upp automatiskt längre, trots att min blogg är kopplad till mitt fb konto så ser man inte det i min statusuppdatering. Därför har jag haft lågt läsarantal, idag kom jag på att jag kunde själv skriva in min bloggadress, å vips över 20 besökare, annars har det legat på 3-4 om dagen.


Slänger in ett blogginlägg så här på kvällskvisten, ute hela dagen, lagom trött nu. Gräset fick en omgång, rensat vid uteplatsen, mannen var på tippen med trädgårdsavfall. Nu har vi fått trädgården i bra skick, röjt bra. Det sista på uteplatsen kvar bara och lite fler blommor.....Ska bli spännande om det vi har planterat kommer upp och om potatisen som jag satte gror........Googlade att sätta potatis, det skulle vara såååå lätt, man kunde inte misslyckas med det.........Jag lovar, jag kan säkert :)


Fyra härliga lediga dagar är slut, gått fort och de har varit innehållsrika, massor med frisk luft, sol, trädgårdsarbete, städning, träffat vänner, grillat, ätit gott, lite vin, myst med barnen, kollat cruising, tippen, röjt.........


Ha en skön vecka!


//A

Av Annika Skoog - 12 maj 2013 09:22

Det gillas, kände det var välbehövligt efter allt vi gått igenom. För övrigt en månad sedan pappa lämnade oss idag. En månad som gått som i ett töcken, samtidigt som allt ska ordnas, med olika papper, avslutas, fixas etc......Men ett är säkert jag tänker på honom varje dag, kan fundera på vad han gör nu. Livet kan ju ínte bara ta slut.......Lever man vidare, vad händer? Samtidigt har jag drömt en del om honom, mycket från tiden då sjukdomen eskallerade och han fick stora personligthetsförändringar, drömmer om den tiden, otäckt, ev. är det som man bearbetar allt som hänt under denna treårsperiod.........Tomt är det ialla fall, hoppas han har det bra där han befinner sig.


Efterlängtad ledighet, i onsdags eftermiddag kom det jag väntat på ett tag, migränen slog till. Tur hade jag medicin med mig, men det är typiskt när man har ledighet framför sig, då kopplar man av, pang så kommer migränen som ett brev på posten. Den kom i fredags förmiddag med, morr! Höll på att ställa in träffen med vännerna Jessica och Chrille (för jag vet inte vilken gång i ordningen, vi sjuka, barnen , sjuka....) Skulle börja fixa här under fm i fredags, blixtrar framför ögonen.......Provade Zomig nasal, ett nässpray med aktiva medel för att ta bort migrän. Ska vara effektivt för det ger en mer direkt effekt och behöver inte ta omvägen via magen. Enda negativa var en äcklig smak, för att lite av det tog bakvägen och rann ner i halsen, örk. Men med två panodil försvann migränen och jag hade ingen "bakiskänsla" dagen efter. Då kan man stå ut med äcklig smak i munnen.........


Jobbat i trädgården, i år har vi faktiskt lyckats få lite ordning i vår vildvuxna trädgård. Henrik kört med jordfräs där vi satt pallkragar och sått fröer, och i går satte jag potatis, rensat ogräs, röjt bland buskar, fått ut trädgårdsmöbler, finns hopp här med.


Trevlig kväll hade vi här med vännerna Jessia, Chrille och Ossian, längesedan vi träffades alla. Men det är så med fina vänner, vi tog över där vi slutade sist. Hoppas det inte dröjer så länge tills nästa träff.


En vecka framför oss med en del inplanerat. Körövning tisdag och konsert på torsdag, folkmusikmässa "I välsnignan och fröjd", Kalvinknatet och APT onsdag, ridning måndag, Lovisa har tagit sitt första ridmärke, stolt, Kyrkan,  Lovisa ska sjunga med "Skapa & Sjung" på söndag..........


Ut i solen och njut av söndagen vänner!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards