Alla inlägg den 5 februari 2014

Av Annika Skoog - 5 februari 2014 21:43

Inte nog med att magsjuka härjar i vårt hem.....Ja Hugo är frisk igen och tillbaka i skolan, Lovisa är frisk från magsjuka, men har fått en massa konstiga utslag och mannen är magsjuk, när blir jag sjuk?????

Lovisa nioårsdag slutade på sjukhuset......Nässelutslag blossade upp i hela ansiktet på kvällen och det kliade i halsen, så det var ju bara att sätta sig i bilen och köra till stan.......Blev bra bemötta och blev omhändertagna direkt. Läkaren kunde inte koppla utslagen till något.....Hon fick Betapred, kortisontabletter och de tog även ett halsprov, som inte visde på streptokocker. Utslagen försvann och allt var frid och fröjd.


Idag hade det blossat upp andra röda utslag på henne, på hela kroppen, så in till läkaren efter jobb, fortsätta med antihistamin, höra av sig igen på fredag till barnmottagningen om det inte blivit bättre..........Ev. hade det att göra med virusinfektion.......Rätt trött på sjukor nu, nu får det räcka, bestämmer att vi slipper mer nu, undrar om jag ska klara mig??????


Hemkommen från en härlig körövning, sjunga i två timmar, tempot är högt, men vi har kul i hop. Först ut är lovsånger i början på mars, vi repar lite kärlekssånger till aprilkonserten med.


I morgon ska vi gå på SPA, med jobbet, ska bli mysigt och härligt. Middag på kvällen, allt på Ystad Saltsjöbad....


Ha det gott, hälsning från sjukstugan!

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards