Alla inlägg den 3 februari 2014

Av Annika Skoog - 3 februari 2014 15:22

Ja så kan man väl sammanfatta veckan till idag......

Vi var publik i barnprogrammet Amigo Grande förra söndagen som spelas in här i Ystad Studios. Kul och intressant tyckte barnen och även vi, att ett halvtimmes färdigt program tar cirka två timmar att spela in. Programmen vi var med i sänds 28/3 och 11/4, Barnkanalen 18:30! Vet inte hur mycket vi syns i bild men Hugo och Lovisa satt längst fram men inte på den läktaren bakom programledaren utan den sidan om. Programledaren Ola är rätt speedad för Er som inte har sett detta innan! Det gäller att vara vaken för det går undan i svängarna. Han får i gång publiken och barnen gillar honom och bandet. Foton och autografer efteråt, nöjda men trötta barn.
Lite störigt var det, de som hade tagit med sig mindre barn i publiken 3-4 åringar, de störde lite..... Det är ändå rätt många timmar man ska orka sitta stilla!

Tisdag natt slog kräksjukan till, Hugo kräktes som en kaskad......Höll på hela natten, jag var som ett lik......... Hade inget att kräka upp till slut, stackarn. Helt matt och off hela onsdagen och torsdagen......orkade inte äta, knappt dricka. Pappan och Hugo var hemma........

Jag har ute och slirade runt på den skånska slätten, spännande som alltid, var är vägen och var är åkern......... Gick bra, antispinn lampan lös hela tiden, och jag tog mig mellan byarna här.

Hann med ett utvecklingssamtal med Hugo innan han blev dålig! Stolt mamma och han funkar bra, vetgirig och vill lära sig mer, läser fint och vill ha utmaningar i matte, samt en bra kompis!

Lugnt i helgen, återhämtning för Hugos del, längesedan han hade en sådan här kräksjuka och blev så utslagen.

Lördag natt då börjar Lovisa kräkas, så i går gick tvättmaskinen varm här. Lindrigare för hennes del. Idag fyller hon 9 år, grattis lilla hjärtat! Vart tar tiden vägen? Den går för fort, hinner inte med, hon är ju liten.....
Bättre idag så farmor och farfar kommer ikväll på lite kalas, firar dem senare för Hugo fyller år 3/3.

Allt från mig för nu ?
/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards