Alla inlägg den 29 juli 2013

Av Annika Skoog - 29 juli 2013 14:41

Men jag är riktigt urusel på bloggandet, semester, sol, bad, grilla, simskola, träffa vänner........Ja så har väl den sensate veckan varit. Så så kan jag sluta blogga här.......


Men jag kan ju utveckla mitt skrivande mer än så, så här ska sommar och semester vara, total avkoppling på stranden, samt flera bad har varit från 20 grader i måndags till 23-24 grader i helgen i havet, riktigt härligt och vi har legat i länge i höga vågor, helt ljuvligt. Grillat har vi gjort både i Nybro vid fiskeludan med Fam. Milton som är hemma från England, och hemma med goda vännerna Micke och Anneli, alltid lika trevligt. Härligt att kunna sitta ute och riktigt njuta av sommarkvällen, denna natten höll nog 21 grader rätt igenom.........

Träffat kusin Mikael med fru Eva-Marie som kört ner med husvagn, lite strand, lite äta ute, lite fika här hemma som blev middag, trevligt.


Huset däremot ser ut som en katastrof, orkar inte städa på "riktigt" svetten öser av en i mängder, det får bli avtorkning av kök, dammsuga och städa toan.......Städa kan jag göra när det blir höst :)


Hugo gör framsteg på simskolan, han behöver det sista för att behärska simtekniken fullt ut, doppa huvud, vattenvanan behöver han inte träna mer på, han är mer under vatten än över.......Övat simtagen i vågorna med, hoppas det lossnar för honom, det här sista lilla är det enda som behövs.


Idag blev det ingen stranddag, mulet, men det kan vara bra att vila från stranden en dag. Vi har fått fin färg, vi har inte bränt oss, solskyddsfaktorn gör nytta :) Hoppas på fler fina standdagar så är min sommar total, avkoppling, sol bad och grill, supersommar .


Det var väl allt från nu :)


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards