Alla inlägg den 9 juli 2013

Av Annika Skoog - 9 juli 2013 22:51

Ja semestern då, nedräkning denna veckan, tre dagar kvar om man räknar morgondagen. Vi är på Abrahamslund, en annan förskola över sommaren och jag brukar jobba en vecka under sammanslagningen. Vi har väldigt lite barn, någon sjuk, någon extra ledig. Hoppas det fina vädret håller i sig.


Vad gjorde vi mer i Sölvesborg? Blev inte så mycket uppdaterat, flitigare förra året då jag uppdaterade varje kväll. Fredagen startade vi i Hörvik hos härliga familjen Hedberg, en familj som jag hade på Klockskogen i början på 90-talet......Längesedan, så kul att träffas. Mycket prat och gamla minnen, kul!

Lunchade på stan med "Mommo" (mormor), sill och potatismos på sillabåten, så gott! och barnen åt hamburgare, härligt vid vattnet och i strålande sol.

Åkte tuff tuff tåg, och lekte på lekplats och strax innan vi skulle köra till Norje körde vi inom Ritva för "pep-talk" inför kvällen, samt toalån.......


En mysig kväll hos våra kära vänner Ritva & Thomas, med tacos å öl, snacks, vin och en härlig kväll på deras altan, ljum och somrig. Thomas och barnen kollade film och åt godis, jag och Ritva hade utekväll. Vi stannade till på torget för att lyssna till ett tjugomannaband som heter "We are from Barcelona", vilket ös och vilken energi. Sedan gick vi mest runt och pratade med folk........Sedan var klockan 02:00, och det var slut på stan...........Hemma hos Ritva satt vi en stund ute, så härlig natt, i säng 03:30 (den gamla hon kan fortfarande). Tyvärr blev det inget besök på Hällevikslägret denna kväll för det var inget som föräldrar eller anhöriga skulle komma och titta på, men på söndag blir det.


Lördagen var man lite trött..............Men upp och fixade till sig och sedan ut på stan för Medeltida Marknad och det tog nästan hela dagen. Tornerspel, häftigt, de var duktiga. Sedan hem till Norje och jag, barnen och mamma cyklade till Norje Boke, Sunnansund för en pizzakväll. Sedan var vi rätt möra efter en sådan fullspäckad Killebom.


Söndag, Hällevik, längesedan man var där. Friidrott på Lägret som är där, Lovisa ville träffa Elvira och det fick hon. Varmt, så det blev ett besök på stranden i Hällevik. Det blev även BAD för mamman och barnen, skönt men kyligt.

Jag klippte mammas gräsmatta, barnen tog mormor med sig till Havsbadet i Norje för svalkade dopp. Hemfärd på eftermiddagen, och grillat med familjen. Så nöjd med denna Killebom, har träffat mina fina vänner, pratat med vänner och bekanta på stan och bara haft det fint! Saknar den lilla hålan emellanåt, men det hade nog inte blivit detsamma om jag flyttat tillbaka så det är nog bäst jag bor kvar här, så jag kan komma tillbaka under sommaren och njuta!


Som sagt nedräkning, tre dagar kvar! Längtar!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards