Alla inlägg den 5 juli 2013

Av Annika Skoog - 5 juli 2013 08:05

Härliga Killebom och härliga vänträffar. Gårdagen började i Sölvesborg med smådjursutställning och ponnyridning. Återkommande inslag, massor med gulliga djur och man fick rösta på det gulligste. En sväng genom staden som dessa dagar sjunger av liv, sång, folkvimmel, och massor av kända ansikten.

Lunch hos mamma och sedan steg värmen från att gårdagen var lite kylig i vinden när solen gick i moln så blev det åskkvavt under eftermiddagen. Har kollat mina väderappar i telefonen och flera av dem lovade regnskurar under sena eftermiddagen och tidig kväll.........Lite oro för grillningen under vällen, men men det går ju att sitta inomhus med.

Inom en stund hos mammas grannar, där Nina och Kevin var hemma hos hennes föräldrar/ Kevins mormor och morfar. Grannar som bott där sedan mitten av 80- talet, alltid kul att träffas och barnen gillar Kevin, snart 2år.

25 grader visade termometern när vi körde till Anders och hans pojkar Melker och Kasper, inga regn moln i sikte, det kändes bra inför vår planerade grillning. Alltid kul att träffas, vänner sedan 15 år tillbaka. Så kul att träffas och barnen kommer fint överrens och har börjat lära känna varandra. Lovisa tycker det är lite synd att det inte är någon tjej, men de kommer överrens ändå. Spelar mycket tillsammans och lite samma spel.
En mycket trevlig kväll hade vi och vi grillade och satt ute till klockan var cirka 21:00, helt vindstilla och ljum sommarkväll, snälla stanna här nu sommar. Barnen roade sig och vi satt och pratade, en härlig kväll och INGET regn, det gillas!

Fredagen börjar vi i Hörvik med träff hos en familj som jag hade på Klockskogen för väldigt längesedan, men så kul att träffas.
Lite mormor tid, sedan blir det en sväng till Hällevikslägret för att hälsa på Elvira, sedan träff med Ritva och Tomas, våra kära och äldsta vänner för lite mat och vin. Sedan utekväll på Killebom för mig och Ritva, tjohoho ? Samt övernattning, vi hoppas på en kul kväll, oddsen är rätt höga för det.

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards