Alla inlägg den 2 september 2014

Av Annika Skoog - 2 september 2014 22:05

Har jag varit på ikväll, intressant föreläsning hur kropp, hjärna och själ hänger i hop. Varför reagerar vi på saker på olika sätt, hur påverkar tidiga trauman oss? Och tragiska saker vi går igenom i livet. Vardagsstress, enkla knep att varva ner och återhämta sig. Denna föreläsning gav oss enkla medel och grunder i mindful tapping, med övningar att göra varje kväll, eller efter avslutad arbetsdag. Vi var på Backagården, bara att komma dit och besöka detta fina växthus var härligt, föreläsarna Kjell och Ann-Sofie Forsberg var bra, samt att få träffa en ungdomsidol till mig, Micke"Syd"Andersson. En mycket trevlig man, som utövat detta ett tag, och han berättade om hur han använder det och har hjälpt andra. En pratstund efteråt blev det, trevligt.


Ja på tal om stress i vardagen så har ju den rullat på i vanlig ordning, ska prova "Mindful Tapping" och se vad den gör och om den hjälper till att varva ner. Jobbar 100% nu och det går bättre än väntat, trött, jo men inte värre än när jag jobbade 80%. Roligare när lönen kommer med :)


Skolan börjat och barnen är inne i rutiner igen, de trivs och tycker det är kul. Trots nya bussar och chaufförer så verkar bytet av bussbolag gå bra. Även om vi saknar Lars och Lars-Göran.


Avslutade Familjen Miltons Sverigevistelse med en kräftskiva förra helgen, så nu blir det nog inte mer kräftor denna säsongen. Det blev även grillat hos Lars å Lotta på fredagen och barnen badade SPA. En mycket trevlig kväll, vi bjuder igen lite längre fram i höst.


Helgen som gick gratulerade vi mamma som fyllde år. Träffade Susanne och Isabell (hockeysäsongen dragit igång för Sebastian), samt Bo och Berit. Trevligt. Jag och Susanne körde in till Sölvesborg på eftermiddagen för att gratulera Jonas och Katarina som blev man och hustru på Jonas 40 års dag i lördags. Så fina och sååå kul att träffas, samt Ingela, Rasmus och Elin, gott att träffas och prata en stund. Längesedan.


Barnen och mannen klippta, jag denna veckan. Skönt och välbehövligt. Föräldramöte i går, föreläsning i dag, klippning ´torsdag, håll i gång. Spännande möten i kväll, så kul och intressant.


Allt gott

//A



Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards