Alla inlägg den 23 mars 2014

Av Annika Skoog - 23 mars 2014 20:32

Känns som om det är på söndgar mina blogginlägg brukar komma......


Ja en ganska vanlig vecka har det varit, var på provtagning med Lovisa för att se om de hittar ngt hon är överkänslig/allergisk mot. Kan ta upp till två veckor innan vi får svar, hon är bättre i sin mage när hon använder lakosfritt......Fortsättning följer....


Bästa vännen Ritva fyllde år i måndags, ringde och grattade. De hade haft en skön semstervecka i Afrika, Dakar. Thomas jobbar där så de hade åkt och hälsat på honom, ljuvliga bilder. Vi bestämde även att de kommer ner till oss i påsk, med god mat, övernattning och massa mys. Längtar redan kära vänner.


Bästa systern Susanne fyllde 40 år, fyra nolla :) i torsdags. Ringde henne redan på morgonen, samt la ut en fin bild på fb. Hon hade haft en bra dag, som hon avslutade med middag på restaurang med sin kärlek och ett gäng glada barn. Grattis till ER! Ses nästa helg då kommer vi upp och gratulerar dig och Sebsatian. Kul!


Körövning i torsdags, sjunga fina kärlekssånger till den 24/4, lägg detta datum på minnet, Öja kyrka. Mycket i kärlekens tecken, bröllopet mellan Anneli & Micke nu i mars och bröllopet mellan Jessica och Christian i början på juli, härligt!


Jessica var här i dag, hjälpte henne att texta inbjudningar, klänningsbekymmer, Skypat med Marie i England(min svägerska, sömmerska) om klänning, mönster, beställa, sy in med mera med mera. Men säga vad man vill om tekniken, men den är bra, vi satt vid en varsin "padda", Marie på Skype i min telefon från England och vi kunde prata alla tre :)


Ved är hemma och nerplockat i källaren, städat, melodikryss löst, njutit av helgen!


Ny vecka nya tag. Nytt schema på jobb......Växjö och fira syster å systersonen till helgen, vi är med som publik i barnprogramet Amigo Grande på fredag, vet dock inte hur mycket vi syns?


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards