Alla inlägg den 3 mars 2014

Av Annika Skoog - 3 mars 2014 18:40

Får ju ha en egen rubrik till födelsedags barnet med. Hade det i rubriken när Lovisa fyllde år, så får jag ha det till sonen med.


Traditionellt med frukost på sängen, samt paket, han hade blivit firad i skolan med där de sjöng för honom. Flaggan ute här hemma och farmor och farfar var här och gratulerade honom. Han hade beställt kebabpizza och glass med tresmak nu till kalaset. Nöjd kille som fått en del grattis via telefon och fb(jag la ut ett kort på honom)


Funkar inte att koppla bloggen till fb........


Fick en kommentar att det var alldeles för skarp färg i bloggen(för övrigt en jag inte känner), men läs inte min blogg då!!!! Kan tilläggas att jag inte publicerade den....


Trevlig kväll!


//A

Av Annika Skoog - 3 mars 2014 15:01

Ja det var den verkligen, befinner mig nästan i ett lyckrus fortfarande. Nu när jag äntligen fick lov att berätta om våra vänners bröllop. Det var ju som så här att en söndag för en månad sedan var en av mina bästa vänner hemma hos oss. Berättade att hon och sambon ska gifta sig i sommar, kul kul! sedan ringde Anneli (en annan vän till oss), och berättade att hon och Mikael ska gifta sig den 1/3. Det blev nästan lite för mycket för mig......... Så snart är det bröllop igen, mellan J&C, sommaren, vackert.  Nu är det officiellt med, bra för det är så lätt att försäga sig.


Tillbaka till helgen, lördagen var fullspäckad.........Melodikrysset i vanlig ordning, handboll med Hugo, hem och packade barnens saker för övernattning hos farmorn och farfarn, lunch, samt fix för vår del.......Lämnade barnen hos farmor och farfar och sedan på bröllop. Bröllop är alltid kul, en glädjens dag. Anneli och Mikael gifte sig i rådhuset 14:00 och från klockan 15:00 var det mingelbuffé hemma hos dem. Massor med god mat som de hade gjort, mysig eftermiddag, bubbel och vin. Jag hade bestämt med mina körvänner, att 16:10 går jag ut och möter dem utanför där Anneli & Mikael bor. Jag hade en överraskning för brudparet, att vi i kören skulle sjunga en kärlekssång till dem. Vännerna i kören ställde upp på detta och tyckte det skulle vara en kul grej. Anneli & Mickes miner var obetalbara när Stora Köpinge Vokalensemble stegar upp för trappan och de tittar på varandra, ungefär som "Vilka är detta" "Är det några du bjudit?" "Jag vet inte vilka detta är". Jag hade förberett några ord till brudparet, men det blev lite blött i ögonen och väldigt känslosamt......Typiskt! Vi sjöng i alla fall "För kärlekens skull" av Ted Gärdestad för Anneli och Micke, och det blev både jätteuppskattat och känslosamt. Torbjörn kompade oss på gitarr, fint!


Därefter iväg till gamla Willys, för bussfärd till Malmö med kören, de andra två körerna var också med. Mat på Malmöhus restaurang Wega, gott och trevlig samvaro. Därefter Malmö arena för att titta på Jesus Christ Superstar, med Ola Salo i huvudrollen, Mäktigt!


Hemma i Ystad igen strax efter 23:00, och sedan vidare till brudparet igen, för vidare samvaro och lite vin.

För att bli hämtad av Paula 08:40 söndag morgon, öva öva för att sjunga i kyrkan 10:30. Nu gick detta kanon, lite tips av Alvar som är sångpedagog, han har varit hos oss innan. Hemma lite senare under eftermiddagen, efter en extra färd på den skånska slätten. Städat och sedan kaffe med Jessica, sedan var jag ZZZZZzzzz


Idag firar vi Hugo som fyller 8 år, grattis store killen.


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards