Alla inlägg den 10 januari 2014

Av Annika Skoog - 10 januari 2014 20:07

Som jag skrev, det är skönt att vara ledig men det är bra att komma i vardagen igen, för att uppskatta ledighet och lata dagar måste man vara i vardagen med. #Jobba#Skola#Vardag#Passatider Framförallt för barnens del, det märks att vi varit lediga sedan 20/12, de har varit nära och PÅ varandra, tetats, tjabbat........(Spec. nu i slutet)


Vi kom hem under kvällen på nyårsdagen efter ett härligt nyårsfirande i vanlig ordning, lagom trötta, lagom möra packade vi upp, tog en dusch, kröp ner i soffan och barnen la sig hyfsat tidigt, vi somnade nog i soffan.


Henrik och farfarn har felsökt mormorns bil med hjälp av vänner med felsökningsinstrument, kontakter på verkstad etc......... I dagens bilar finns väldigt mycket elektonik, och den verkade att ha tappat allt minne, så den har programerats om bland annat. Vi har kört med den för att testa den och den har gått bra. Så om allt går som vi vill kör vi till Sölvesborg i morgon eftermiddag, lämnar bil, fikar, samt träffar fina vännerna Ritva, Thomas, Hannes & Elvira en liten stund.


Vi har passat på att träffa vänner under julllovet, fika i Öja hos vännerna där en dag, spontaninbjudan till Micke & Anneli för att testa deras egengjorda Salciccakorv, sååå god, gott vin å trevligt sällskap. En super kväll helt enkelt.

Hugo åkte på sin första handbollscup Trettondag Jul, han var såååå nöjd, det var han och Henrik som åkte. Vet inga direkta resultat, men en match vann de med 8-1. Trött och nöjd kille efter detta.

Jag hade lite egentid som det så populärt heter, pojkarna körde redan 07:15 och Lovisa sov över hos farmor och farfar så jag kröp ner i soffan med en kopp kaffe, filt, nyhetsmorgon och njöt av lugnet. Klar redan 11:00, och lyssande på musik, sjöng upp och sedan hade vi julens sånger i St. Köpinge kyrka. Men Trettondag Jul kände vi nog allihop att det kunde räcka med julsånger, nu har vi packat ner dem och nu blickar vi framåt mot en ny sångtermin. Det står "Ted Gärdestad" "Kärlekssånger" på den,  samt att vi ska åka till Malmö, äta mat, samt titta på Jesus Christ Superstar, det ska bli såååå kul. Längtar redan.


Jobbat fyra dagar, lagom med fyra dagars vecka. Nu håller vi helg, julen ska ut, tomtarna ligger redan nerpackade i sina påsar i kökssoffan, men kvar är granen som inte barrar och ljusstakar och stjärnor.


Hoppas att Du får en fin helg.


//A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards