Alla inlägg den 23 augusti 2015

Av Annika Skoog - 23 augusti 2015 21:01

Ska försöka söndagsblogga, ska se hur det går. Haft säsongsavslutning på stranden i dag känns det som, tror det var sista stranddagen. Jobbar långa dagar i veckan som kommer och sen har de nog lovat sämre väder. Men det blev en dag på stranden/i solstolen och i havet, 22 grader. Härligt! Vi hade också avslutningsgrill med familjen Milton som flyger tillbaka till England tidigt i morgon bitti. Hoppas ju dock på flera fina dagar så vi kan njuta av sommaren.


Helgen har gått i ett rasande tempo, från att jobbat till 18:00 i fredags, hem och gjorde pizza, ett glas vin på det så var man ju rätt slut......... Lördag morgon, hämtade jag och Lovisa Jessica och Ossian  för en utflykt. Vi stannade på div. Outleter vid Center Syd och fyndade en del, därefter körde vi till Höganäs och ett besök på Pannkaksladan. Pannkakor i alla dess former och smaker, gott, gott och vi var sååååå mätta trots att vi åt sakta  och pausade.......Det tog stopp efter att tag, och då var vi så mätta så knappt orkade röra oss. En trevlig dag med våra tio-åringar. De har väldigt kul i hop.

Männen i detta huset var på Regementets dag med Micke, alla nöjda och glada. Avslutade kvällen med kräftskiva vid Ludan/Havet. Det gjorde inte alls ont, gott och mysigt! Hugo och Henrik övernattade i fiskeludan, mysigt för dem. Jag och Lovisa körde hem och hade tjejmys, efter renbäddat i sängarna och en dusch var det ZZzzzzzzz med Bamse hos oss. Mysigt!


Skolan har börjat och barnen tycker att det är kul. Kul att träffa vänner igen och framförallt lite rutiner igen, bra! Lovisa verkar trivas i sina glasögon, hon ser ju att de gör nytta och säger själv att nu ser hon vad som står på tavlan och kan läsa texten på tv.


Hugos handboll startade för säsongen i torsdags, nu är det träning torsdagar och lördagar.


Lite vemodigt att sommaren börjar gå mot sitt slut, men en härlig dag och kväll fick vi idag. Skönt med bad och sol och avkoppling. städa får jag göra en annan dag :)


Allt gott!

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards