Alla inlägg den 1 maj 2014

Av Annika Skoog - 1 maj 2014 22:17

Det är vår, fåglarna kvittrar, och det är grönt överallt.....allt känns lite lättare. Ljust länge på kvällarna och korta veckor.....


Vad har hänt sedan sist. Jo mycket sång, vi hade en fantastisk konsert med kören den 24/4 i Öja kyrka. Temat var kärlek och vi sjöng sånger från musikalen Les Miserables, Andrew Lloyd Webber, Ted Gärdestad, Utan dina andetag(Kent), You raise me up med mera. Dikter om kärlek läste jag, Ulrika och Carina och som vanligt en fullsatt Öja kyrka. Vi var även förstärkta med två killar på bas och gitarr, samt en cello. Vackert och inte ett öga torrt. Kvällens överraskning bjöd min kusin Mikael på. Hade inte hört något om att han skulle komma och lyssna, rätt som det var satt han i en av bänkarna. Ändå en bit att köra (Tyringe) och det var extra roligt! Vi avslutade denna kvällen med ett litet Beatles medley, taket lyfte nästan. En fika i Herrestad fick det blir för kusinen innan hemfärd. Kul!


Härligt väder betyder utedagar och gräsklipp.....Ja jag hade nästan behövt slå det med lie, vi har mycket vårlökar i gräsmattan och jag vill inte klippa förrän de har blommat klart....Denna värmen har ju gjort att även gräset har exploderat och klipparn fick jobba hårt.


Vinkade även av familjen Milton, de åkte tillbaka till England och nästa träff blir till sommaren.


Traditionellt Valborgsfirande blev det med våra vänner längre upp i backen Anki, Simon Maja och Hugo. Grillat korv vid fiskeboden och ett glas rött till det :) Eldkoll vid scoutstugan, samt fick höra lite vårsånger, det saknar jag att sjunga in våren med de traditionella sångerna. Jag och Henrik firar 12 år tillsammans och 8år som förlovade, grattis till oss.


Idag hade vi fått en bokning med kören, kuuul! Vi sjöng på Sandskogens camping där de hade aktiviteter. Kul! Det gick bra, sjöng lite av det vi har i vår ryggsäck, dvs. Ted Gärdestad, Kent, samt några vårsånger så nu fick jag sjunga in våren med. Välkommen sköna maj!!! Vi fick även lite "gage" i from av lunch på ett av matställena i stan. Trevligt och generöst! Tack!


Jobba i morgon och hoppas kunna packa inför vår flytt till nya förskolan Kosmos. Sen är det helg igen, gillas!


Allt gott

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards