Alla inlägg den 21 april 2014

Av Annika Skoog - 21 april 2014 17:31

Ja det kan man väl sammafatta påskledigheten med, påsken är ju rätt skön egentligen, ingen stress, inga "måsten", mycket ledigt och ofta fint väder och vänträffar och gooood mat.


Ja det har ju blivit sex lediga dagar för min del och tio för man och barn (om man räknar förra helgen med). Ja det har verkligen varit riktigt skönt med ledighet, fint väder har det också blivit och det har varit riktigt varmt och skönt.  Började ledigheten på onssdagen med en träff hos Jessica, trevligt som alltid och lite kläder med mig hem som hon inte kan ha längre, trevligt! Fixat och röjt i min garderob, och fått in lite nytt.


Skärtorsdagen tog jag kvasten och åkte till Blåkulla......hihi Det fick bli städat här hemma och barnen var på heldag på "Skapa & Sjung". På kvällen kom våra vänner Anneli & Mikael på lite umgås, äta gott, dricka vin. Alltid trevligt att träffas.


Långafredagen var vi hemma och tog det lugnt, barnen var hos farmorn & farfarn occh färgade ägg. Vi fixade lite här hemma, samt tog det lugnt.


Påskafton kom våra vänner från Sölvesborg, Ritva, Hannes och Elvira. Thomas fick jobba kvar lite till i Senegal så han kunde inte vara med. En ljuvlig påskafton, vi satt ute och fikade och mannen hade långgrill, gott och lite röda om "snudorna". En härlig kväll med härliga vänner.


Påskdagen, passade jag på att få lite färg om vinterbleka kroppsdelar, med min favritpodscast i öronen, Zettan och Fischers. Kvällen var det ägg och sill med mera hos farmorn och farfarn och fam. Milton. Trevligt!


Annandag Påsk idag  har vi tagit det lungt, Jessica kom på lunch och babbel Trevligt. Solen kom fram under em, passade på att njuta av den. Strax mat och nedvarvning inför morgondagen, slut på härlig ledighet och vardagen börjar igen. Skönt med fyradagarsvecka.

Rep. med kören i morgon och  med musiker

Scouterna fira St. Georgsdagen onsdag

Vi sjunger kärlekssånger i Öja kyrka torsdag 19:00, välkomna!


Sen helg igen.....


Allt gott!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards