Alla inlägg den 22 augusti 2013

Av Annika Skoog - 22 augusti 2013 21:28

Ni som följt mig här på bloggen och på FB vet kanske att jag inte bara är jag, Annika utan även filmstjärna :) Ja det är väl att ta i......Men som Anders, en god vän till mig sa efter han och ena sonen sett Wallanders Prästen på TV i somras: "Ska vi kalla dig för Greta nu?" (Garbo :))

I alla fall var jag statist förra sommaren i två Wallanderfilmer denna gången som sjuksköterska, de har släppts på DVD nu "Försvunnen" och "Sveket". Jag kan säga som så här, jag vet att jag är med, jag syns dock inte. Lite synd tycker jag, spännande att se den färdiga filmen, då jag träffade på en del av skådespelarna i pauserna och jag hade ingen handling alls. Ska väl tillägga att i filmen "Försvunnen" var en arkivlåda från Tingsrätten mer med än vad jag var, tyckte sambon var jättekul...........

Så för "Gretas"  del är nog denna korta filmkarriär slut, men vem vet det kanske blir en statistroll i någon annan film. Det har i alla fall varit kul att vara med och se hur de filmar, hur mycket omtagningar de gör etc.......


//A

Av Annika Skoog - 22 augusti 2013 21:00

Ja det kan man ju säga utan att ljuga, vardagen har kommit tillbaka med jobb(dock inte för sambon) och tidiga morgnar, sena kvällar, långa dagar, jobbar 100% augusti, sedan 80% from 1/9, nya barn, en del högljuda skrik blir det efter saknade föräldrar, mycket tröstan, bärande, körande i vagn etc. Vardagen är tillbaka i form av packade/uppackande av skolväskor, gympapåsar, fruktburkar, kolla med tider, sluttider, busstider etc......Men vi behöver rutiner, för en enda ledighet hade på något vis  också blivit vardag igen, vi måste ha ledighet att se fram emot, vi måste längta, och kunna njuta när vi väl är lediga. Även om jag måste medge att det känns lite tungt att veta att det inte är en enda röd dag innan jul.....får ändå se det positivt med att julen ligger bra till i år, med många klämdagar, så förhoppningsvis blir det drygt två veckor ledigt då.


Annars rullar det på som sagt, nya regnställ till barnen fick det bli häromdagen, de har växt, nya innegympadojor till Hugo, fötterna hängde visst också med, både handbollssäsongen har dragit i gång och gympa två gånger i veckan, skorna för små........Lär nog få rensa ut lite jeans och långärmat efter sommaren, brukar vara så.


I morgon har jag jobbat två veckor efter semestern, gått snabbt ändå tycker jag och tur att vi är ett härligt arbetslag som trivs bra ihop och att jag ändå tycker det är kul att köra till jobb. Det blir lite avslutning med familjen Milton i form av lite gott att äta i helgen, de åker tillbaka till England på måndag, sedan kommer de till jul.


Banken i kväll, huslånen skrivas om, samt lite översikt med försäkringar, fixat och klart. Tycker ekonomi är lite krångligt, men vi har en mycket bra bankkontakt som vi har stort förtoende för, bara att fråga om vi inte hänger med, förklarar så vi förstår, kanon!


Ha en skön helg vänner! Det tänker jag ha!


/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards