Alla inlägg den 22 juni 2013

Av Annika Skoog - 22 juni 2013 22:33

Har inte uppdaterat på länge såg jag, mycket att stå i mycket omkring mig och inte riktigt haft någon blogglust.


Har firat midsommar här hemma med våra kära vänner Ritva & Thomas och deras barn Hannes & Elvira, en tradition sedan fem år tillbaka, en mysig sådan, med kära vänner, bara umgås, sitta och dricka lite gott, prata, skratta, barnen leker, spelar spel, de har längtat.

Vi började midsommarafton med att sätta upp förtältet till vår lilla husvagn som vi har på baksidan, en gammal Adria av årsmodell 1979 :) Perfekt övernattningsplats, den har vi haft mycket nytta av. Sillunch på vår uteplats, med en av våra grannar. Trevligt och gott! Fint väder med sol med undantag för en regnskur vid 15:00 tiden. Vi kunde därmed tillbringa hela midsommarafton utomhus, så mysigt på vår lilla oas på baksidan. Satt i solen med lite rose i väntan på gott grillat med goda tillbehör. Så härligt vi hade det, avslutade med jordgubbar innan det började blåsa och vi gick in.

Haft en skön avkopplande midsommardag med våra vänner, barnen ville inte åka hem, vädret härligt och vi njöt.


Ser fram emot en dag i morgon då vi är lediga, inget planerat, bara njuta, kanske lite gräsklipp framåt kvällen. Har kommit på att jag snart har semester, skönt. Ska jobba 12 dagar till, sedan ska jag njuta av min semester. Jobba hela nästa vecka, måndag och tisdag i vecka 27, sedan är det Killebom för hela slanten i dagarna fyra, träffa vänner och ha det trevligt, jobba hela vecka 28.........Det kommer att gå fort, det har gått fort hela denna terminen och det har varit en händelserik termin kan man ju lugnt säga, mycket har hänt och mycket har vi gått igenom. Men nu tar vi nya tag, se framåt, tänker på pappa i stort sett dagligen, och jag sörjer honon men man måste blicka framåt, han slipper lida mer nu, han har det bra, tufft för oss alla att se honom så dålig.......


Hoppas din midsommar varit fin.


//A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards